Netflix offline kijken

Het is vanaf nu mogelijk om Netflix afleveringen of films offline te kijken. Handig, vooral als je veel reist! Dus je komt op plaatsen waar je of geen internet hebt, of niet gelijk je hele databundel wilt leegtrekken, download dan alle films, series of documentaires op je device. Deze mogelijkheid is uiteraard alleen mogelijk voor abonnees!

Aan het downloaden van titels zijn geen extra kosten verbonden, zo laat Netflix weten. “Veel gebruikers genieten van Netflix vanuit huis, maar we horen regelmatig dat mensen door willen kijken in het vliegtuig of op andere plaatsen waar hun internetverbinding duur of beperkt is. Dat kan nu worden opgelost door op de download button te klikken. Deze vind je op de detailpagina van de film of serie. Hierdoor kun je op een later moment doorkijken zonder internetconnectie.

Nog niet alle Netflix content offline beschikbaar

Netflix heeft lange tijd aangegeven dat er geen downloadoptie zou komen. Later werd dit gecorrigeerd naar het mogelijk maken van downloaden in landen waar WiFi-connecties nog niet vloeiend waren. Uiteindelijk is er nu dus toch besloten om de downloadoptie wereldwijd beschikbaar te maken. De komende weken zal het downloaden verder worden uitgerold.

Momenteel is het al mogelijk om onder meer Orange Is The New Black, Narcos en The Crown te downloaden. De nieuwe optie zal beschikbaar zijn op telefoons en tablets, zowel met Android en iOS. Mocht de downloadfunctie bij jou nog niet zichtbaar zijn? Check dan in de appstore of er een update beschikbaar is van de Netflix applicatie.

Handleiding Netflix offline beschikbaar

Hier volgt een korte handleiding omtrent het downloaden van de content die je wilt kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *